Even voorstellen: Djopzz, een van de partners van Social Impact Day Twente.

Door Niels Moshagen op November 12, 2018

Even voorstellen: Djopzz, een van de partners van Social Impact Day Twente.

In dit artikel stellen we je voor aan Djopzz; een van de partners van Social Impact Day Twente. Voor iedereen die kan werken, is er plek op de arbeidsmarkt. Deze overtuiging is een belangrijke drijfveer van Djoppz. Lees hier wat ze ermee bedoelen.

Vertel eens, waarom zijn jullie partner geworden?

Sociaal ondernemerschap is onderdeel van ons dagelijks handelen. We zijn niet voor niets betrokken bij diverse maatschappelijke projecten. Afgelopen jaar zijn we als partner ook betrokken geweest bij Social Impact Day Zwolle. Omdat we ook actief zijn in Twente, zijn we vanuit onze vestiging in Almelo ook partner bij Social Impact Day Twente. Hiermee willen we een actieve bijdrage leveren aan inclusiviteit bij organisaties.

Wat is voor Djopzz betekenisvol ondernemen?

Van toegevoegde waarde zijn voor Mens en Maatschappij, dat is voor ons betekenisvol ondernemen. Wij geloven erin dat er voor iedereen een plek is op de arbeidsmarkt. Wij kunnen en willen hieraan een actieve bijdrage leveren. Dat doen wij onder meer door het initiƫren van werkgelegenheidstrajecten. Voor iedereen die kan werken is er een plek op de arbeidsmarkt. Deze overtuiging is een belangrijke drijfveer voor ons om deze trajecten aan te bieden. En met succes! Het resultaat is dat veel deelnemers doorstromen naar een reguliere baan. Samen met opdrachtgevers, UWV en gemeenten bieden we werkgelegenheidstrajecten aan. Onze maatschappelijke betrokkenheid blijft niet onopgemerkt. We zijn trots dat we Trede 3 op de Prestatieladder Socialer Ondernemen (PSO) van TNO bereikt hebben. Hieruit blijkt dat wij op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Wat verwacht je van de dag?

Inspiratie en contacten opdoen, maar bovenal hopen dat er een duurzaam netwerk ontstaat dat bijdraagt aan de inclusiviteit in Twente.

Meer lezen over Djopzz kan hier.

Erbij zijn?

Heb je nog geen tickets voor Social Impact Day Twente op donderdag 15 november a.s.? Verzeker je hier van een ticket!

 

Social Impact Day Twente.nl