Even voorstellen: Raakkracht, een van de partners van Social Impact Day Twente.

Door Niels op November 7, 2018

Even voorstellen: Raakkracht, een van de partners van Social Impact Day Twente.

Bij Raakkracht werken ze het liefst voor merken met een missie. Ze helpen ondernemers en organisaties om betekenisvoller te communiceren en organiseren, zowel intern als extern. En uiteindelijk gaat het erom hiermee impact te maken; positieve verandering. Daar helpen ze graag bij.

  • Waarom is Raakkracht partner geworden?

We vinden het supertof dat er nu in Twente een event is over datgene wat ons drijft: het maken van sociale impact. We zijn heel benieuwd hoe het leeft in onze regio, bij het bedrijfsleven en helpen daar graag bij!

  • Wat is voor jullie betekenisvol ondernemen?

Ondernemende merken (lees: bedrijven) helpen om betekenis en impact te creëren. Dit doen we door communicatie en organisatie-ontwikkeling. “Waarom doe je wat je doet, waaraan wil je een bijdrage leveren?” Dat zijn vraagstukken waar we onze opdrachtgevers bij helpen. Dit doen we door te helpen bij de (her)positionering en het aanscherpen van de propositie. Ook door businessvernieuwing en conceptontwikkeling. Dit alles vanuit identiteit (waar sta je voor) én ambitie (waar ga je voor). Vanuit daar bouwen we aan zowel merk als aan organisatie. Van klein tot groot.

  • Wat verwacht je van de dag?

Inspirerende sprekers, ontmoeten van mensen die ook graag een dergelijk verschil maken of zouden willen maken in de wereld. Ook nemen we een aantal van onze relaties mee, die we graag meer ‘social impact’ laten beleven.

Meer Raakkracht

Meer lezen over Raakkracht kan hier. Ook geven ze een workshop tijdens Social Impact Day Twente met de oproep: “Do you give a f*ck? We do!

Meer daarover lees je hier.

Verzeker je van een ticket!

Heb je nog geen tickets voor Social Impact Day Twente op donderdag 15 november a.s.? Verzeker je hier van een ticket!

Social Impact Day Twente.nl