Even voorstellen: Twente Board, een van de partners van Social Impact Day Twente.

Door Niels Moshagen op November 12, 2018

Even voorstellen: Twente Board, een van de partners van Social Impact Day Twente.

Waarom zijn jullie partner geworden?

Vanuit de Twente Board willen we initiatieven die onze agenda ondersteunen en versterken graag ook ondersteunen. De Twente Board zet zich in voor de ontwikkeling van Twente als toptechnologische ondernemende regio. Twente biedt de (technologische) oplossingen voor de maatschappelijke uitdagingen van vandaag. Met Twents vernuft en ondernemerschap dragen we ons steentje bij. En creëren tegelijk economisch rendement.

Wat is voor de Twente Board betekenisvol ondernemen?
Betekenisvol ondernemen gaat om oog hebben voor de maatschappij en de omgeving. Niet alleen omdat het leuk is of zo hoort, ook omdat het nodig is. Grondstoffen worden schaarser (en daarmee duurder), minder verspilling leidt tot een betere businesscase. Innovatie is daarbij nodig. Ook talent wordt steeds schaarser; hoe kunnen we iedereen daarin gebruiken? Optimaal gebruikmakend van de talenten van een ieder. Het gaat dus niet alleen om product- of procesinnovatie. Ook sociale innovatie is belangrijk. Twente staat bekend om zijn ondernemerschap, noaberschap en vernuft. Dat zou toch een ideale omgeving moeten zijn voor Social Impact!

Wat verwacht je van de dag?
Een creatieve explosie, met inzichten van vele verschillende sprekers. Cross-overs / nieuwe inzichten / out-of-the box… dat zijn clichés, maar volgens mij wel van toepassing. Hopelijk lukt het om niet alleen de 15e dit neer te zetten, maar ook iets teweeg te brengen in de regio. Daar werken we als board graag aan mee!

Bijzijn en meemaken?
Mooi, vinden wij van Social Impact Day Twente. Wil jij hier ook onderdeel van uitmaken? Verzeker je hier van een ticket!


Social Impact Day Twente.nl