ROZ Groep, een van de founding partners van Social Impact Day Twente.

Door Niels op November 7, 2018

ROZ Groep, een van de founding partners van Social Impact Day Twente.

Waarom de ROZ Groep een van de founding partners van Social Impact Day Twente is vertellen we je in dit artikel!

De ROZ Groep staat voor ondernemen en sociale economie in Twente en de Achterhoek. Dat alleen al sluit natuurlijk naadloos aan. Wat kun je als (startende) ondernemer doen aan betekenisvol ondernemen? Daar helpt ROZ Groep je graag bij.

Waarom zijn jullie partner geworden?

Wij vinden het als ROZ erg belangrijk dat de stap naar MVO / sociaal ondernemen verkleind wordt. Reguliere bedrijven kunnen zo inspiratie opdoen en wellicht morgen al starten en zo de wereld een beetje mooier maken, op welk gebied dan ook. Als ROZ proberen we hier dagelijks aan bij te dragen door advies, een klankbord en trainingen te bieden aan sociaal ondernemers of mensen die de ambitie hebben om te starten met een sociale onderneming. Daarnaast fungeren we als makelaar en brengen organisaties en (sociale) ondernemers rondom dit thema met elkaar in contact. Daarom vonden we het tijd worden om deze dag in Twente te organiseren.

Wat is voor jullie betekenisvol ondernemen?

Dat je als ondernemer stilstaat bij waar jij die extra stap kunt zetten om waarde toe te voegen, anders dan financiële waarde. Transparantie is hierbij een heel belangrijke factor.

Wat verwacht je van de dag?

Veel interactie, inspiratie en discussie. Niet alleen netwerken met gelijkgestemden, maar juist ook uitwisselen van verschillende inzichten, waarbij dit hopelijk leidt tot mooie samenwerkingsverbanden. Hier ligt de kracht in Twente en hiervan zijn al veel mooie voorbeelden.

Meer lezen over ROZ kan hier.

Heb je nog geen tickets voor Social Impact Day Twente op donderdag 15 november a.s.? Verzeker je hier van een ticket!

Social Impact Day Twente.nl