Charles Vinke

Algemeen Directeur schoonmaakorganisatie Asito

Charles Vinke (57), woonachtig in Twente, is -na het uitoefenen van diverse directie functies binnen de zakelijke facilitaire dienstverlening- ruim 8 jaar in dienst van Asito en nu -sinds 4 jaar- Algemeen Directeur van schoonmaakorganisatie Asito.

Asito is in 1952 opgericht en gevestigd in Twente en heeft haar duidelijke en herkenbare oorsprong in Twente. Asito is, als familiebedrijf, met haar ruim 10.000 medewerkers een grote speler in de schoonmaakmarkt en verleent haar diensten in heel Nederland in vele sectoren en segmenten. Asito drukt haar visie -en dus werkwijze- uit met ‘ Asito verbindt’. Een verbinding tussen de medewerker, de opdrachtgever en haar omgeving.

Dus … naast de beste werkgever en de beste dienstverlener zijn is zorgvuldig omgaan met de omgeving (maatschappij) bepalend voor de aanpak en werkwijze van Asito. Asito toont met name met haar maatschappelijke verantwoordelijkheid veel, en bepalende, initiatieven, die haar visie onderstreept: 1 miljoen druppels, nationaal integratie diner en – fonds, ruime uitvoering van arbeidsmarkt participatie, CO2-neutraal, en meer.